Ajankohtaista

Pihviviikot * Biffveckor 21.2.-30.3.


menu rhône
Hummerikeittoa, rapu-kuhakakku ja sahramivaahtoa
Hummersoppa, kräft- och göskaka samt saffranskum
Lobster soup with shrimps and pike perch cakes and safran foam
Le Caillou Blanc Côtes-du-Rhône
***
Hiiligrillattua naudan ulkofileetä, tryffelihollandaisea ja grillattua perunaa
Kolgrillad nöt ytterfilé med tryffelhollandaise och grillad potatis
Char-grilled sirloin steak with truffle hollandaise and grilled potatoes
Les Safres Rouge Chateauneuf Du Pape
***
Sitruunaposset, inkiväärimarinoitua mangoa ja kookossorbettia
Citronposset med ingefärsmarinerad mango och kokossorbet
Lemon posset with ginger marinated mango and coconut sorbet
Porto Krohn Lagrima

Menu
48 €

Suositusviinit
Vinrekommendationer
wine recommendations
32 €

Les entrées
Alkuruokia * Förrätter * Starters

Cocktail käsin kuorituista katkaravuista, avocadosta ja Rhode Island-kastiketta L, G
Räkcocktail, handskalade räkor och avocado med Rhode Islandsås
Shrimp and avocado cocktail with Rhode Island sauce
13 €
Chili-valkosipuliöljyssä paistettuja kuorittuja jättikatkaravunpyrstöjä L, G
Skalade jätteräkstjärtar, stekta i chili och vitlöksolja
Sautéed prawns with garlic and chilli oil
14 €
Grillattua mustekalaa ja romescokastiketta M, G
Grillad bläckfisk och romescosås
Grilled octopus with romesco sauce
14 €
Klassinen tartar-raakalihapihvi, keltuainen 64°C ja rapeita kapriksia M, G
Klassisk råbiff tartar med äggula 64 °C och frasig kapris
Classic steak tartare and egg yolk 64°C with crispy capers
13 €
Cobb-salaatti suikaloidusta häränfileestä ja pekonista L, G
avocadoa, kananmunaa, Roguefortjuustoa, tomaattia ja salaattia
Cobb-sallad med strimlad oxfilé och bacon,
avokado, ägg, Roquefortost, tomat och sallad
Cobb salad with beef strips and bacon,
avocado, egg, Roquefort cheese, tomato and lettuce
12 € / 19 €
Hummerikeittoa, rapu-kuhakakku ja sahramivaahtoa L, G
Hummersoppa, kräft- och göskaka samt saffranskum
Lobster soup with shrimps and pike perch cakes and safran foam
12 €
Grillattua valkosipulileipää
L
Grillat vitlöksbröd
Grilled garlic bread

6 €

Les plats principaux
pääruokia * huvudrätter * main courses

Klassinen tartar-raakapihvi, keltuainen 64 °C parmesanranskalaisia L, G
Klassisk råbiff tartar med äggula 64 °C och pommes frites med parmesan
Classic steak tartare with egg yolk 64°C and parmesan french fries  
24 € - 180 g
Perinteinen pippuripihvi naudan sisäfileestä, L, G
juusto-perunagratiinia ja konjakki-kermakastiketta
Klassisk pepparbiff av nöt innerfilé med potatisgratäng och konjakssås
Beef tenderloin pepper steak with cheesy potato gratin and cognac cream sauce
29 € - 180 g
Kokonaisena hiiligrillattua naudan sisäfileetä, L, G
valkosipuliperunoita ja valkosipulivoita
Hel kolgrillad mittbit av oxfilén,  vitlökspotatis och vitlökssmör
Char-grilled whole beef tenderloin with garlic potatoes and garlic butter
34  € - 200 g
Hiiligrillattu naudan ulkofileepihvi, Café de Paris voita ja parmesanranskalaisia L, G *sisältää sardellia
Kolgrillad nöt ytterfilé med Café de Paris smör  och pommes frites med parmesan
*innehåller sardeller
Char-grilled sirloin steak with Cafe de Paris butter and parmesan french fries
*including sardine
28 € - 200 g
Hiiligrillattua naudan ulkofileetä, tryffelihollandaisea ja grillattua perunaa L, G
Kolgrillad nöt ytterfilé med tryffelhollandaise och grillad potatis
Char-grilled sirloin steak with truffle hollandaise and grilled potatoes
29 € - 200 g
Hiiligrillattu naudan entrecôte ja valkosipulivoita ja parmesanranskalaisia L, G
Kolgrillad entrecôte med vitlökssmör och pommes frites med parmesan                 
Char-grilled entrecotewith  garlic butter and parmesan french fries
30 € - 300g
Härän sisäfileevarras ”Ras el Hanout”, tahini-kastiketta ja valkosipuliperunoita L, G
Kolgrillat nötinnrefilespett ”Ras el Hanout” med tahinisås och vitlökspotatis
Ras El Hanout grilled beef-tenderloin skewers with tahini sauce and garlic potatoes
28 € - 250 g

Pääruoka pihvien lisäkkeeksi voit valita
tomaatti-sipulisalaattia tai lämpimiä kasviksia

Till huvudrättsbiffen kan du välja
tomat och löksallad eller varma grönsaker

lés desserts
Jälkiruoka * Efterrätter * Dessert

Sitruunaposset, inkiväärimarinoitua mangoa ja kookossorbettia L, G
Citronposset med ingefärsmarinerad mango och kokossorbet
Lemon posset with ginger marinated mango and coconut sorbet

 

 

 

 

 

 

 

Champagne Happy Hour

Catering-palvelut

Bistro Gustafin keittiössä valmistuu herkut juhlaan kuin juhlaan! Ota rohkeasti yhteyttä kun tarvitset tarjottavaa vaikka ristiäisiin, merkkipäiväjuhlaan, yritystapahtumaan tai vaikkapa ystävien kokoontumiseen ja pyydä tarjous. Kuuntelemme asiakkaan toiveita ja ehdotamme sopivia menuita ja tarjottavia herkkuja. Valmistamme maukkaat ruoat, salaatit, leivät ja makeat kakut ja leivokset ammattitaidolla! 

Tavoitat meidät s-postitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 050 408 0406. 

Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.