Ajankohtaista

Bistro Gustafin Perinteinen Joululounasbuffet 15.12.-22.12.

JOULULOUNASBUFFET

Ranskalaista silliä
Mustaherukkasilliä
Sinappisilliä
Inkivääri-limesilakkaa 
Tervasilakkaa
Tomaatti-tillisilakkaa
Savustettuja muikkuja
Graavattua lohta ja hovimestarin kastiketta
Savustettua merilohta ja tartarkastiketta
Äyriäisterriiniä & sitruuna-creme fraichea
Kokonaisia katkarapuja ja aiolia
Mätiä, sipulia ja smetanaa

Perinteistä joulukinkkua & talon sinappia
Savustettua kalkkunanrintaa & cumberlandin kastiketta
Yrttimarinoitua paahtopaistia & piparjuurikermaa
  Poron lämminsavupaistia
Hirvirilletteä
Ranskalaista maalaispateeta & pihlajanmarjahyytelöä
Maalaishyytelöä

Rosollia ja punajuurikermaa
Sienisalaattia
Italiansalaattia
Waldorfinsalaattia
Marinoitua punakaalia, sinihomejuustoa ja pähkinää
Pikkelöityjäkasviksia
Suolakurkkuja, hunajaa & smetanaa

Joululeipää, ruisleipää, levain-leipää ja kirnuvoita
Keitettyjä perunoita
***
Yrttipaahdettua turskanseläkettä, hernepyreetä & rapeaa pekonia
Joulumakkaroita
Porkkanalaatikkoa
Lanttulaatikkoa
Luumuja
Herneitä
***
Valikoima ranskalaisia juustoja & pähkinöitä
***
Buch de nöel suklaa-kirsikkajouluhalko
Valkosuklaa-glögipannacottaa
Punaviinimarinoituja talvihedelmiä
Taatelikakkua
Suklaakonvehteja, Marmeladeja
Piparkakkuja, Kaneliässiä
Kahvia/teetä
46 € / henkilö

Bistro Gustafin perinteinen runsas joulupöytä katetaan jälleen arkipäivisin 15.12. - 22.12. klo 11.30-15.00 Vintin väljissä tiloissa.
Olemme porrastaneet kattausaikojamme välttääksemme jonottamista.

Varaathan pöytäsi ennakkoon p. 050 408 0406 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Sisäänkäynti Vintille Piispankatu 23 sisäpihan kautta.

Yläkerran kolme uniikkia kabinettiamme ovat myös varattavissa mikäli haluat nauttia joulupöydästä oman ryhmäsi kesken.
William n. 4 henkilölle, Walter n. 12 henkilölle, Ivar n. 30 henkilölle.
Vintti-juhlatila varttavissa yksityistilaisuuksiin muina päivinä jopa 100 henkilölle

 

Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.