Gustaf Congrès

Juhlat & Kokoukset

 


GUSTAF CONGRÈS

 

Bistro Gustafin keskeisellä paikalla Porvoon keskustassa vanhan kaupungin kynnyksellä toimivat kokous-, juhla- ja tapahtumatilat. Viisi erikokoista uniikkia, valoisaa tilaamme soveltuvat mainiosti sekä pienempien että isompienkin kohtaamisten paikaksi.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina suunnittelemaan ja toteuttamaan teille sopivan tilaisuuden tarpeidenne mukaan. Olipa kyseessä pieni kokous, henkilökunnan valmennus, asiakastilaisuus tai yrityksen teemajuhlat; vuosijuhla, joulujuhla, kick off tai jokin muu syy juhlistaa arkista puurtamista unohtamatta oman elämäsi juhlia; häät, ristiäiset, valmistujaiset, syntymäpäivät tai muistotilaisuudet ota yhteyttä Gustaf Congres'iin.

Kaikkiin kokouspaketteihimme sisältyy:

* ryhmän koon mukainen kokoustila
* perustekniikka: fläppitaulu, langaton näyttö tai datatykki, näytön siirtäjä, sound-bari ja Wi-fi
* kahvia, teetä, kokousvesi ja "snack-vitriini" koko tilaisuuden ajan
* valinnaiset ravintolapalvelut

Gustaf Catering on oivallinen vaihtoehto kun järjestettävänäsi on pienet tai suuret juhlat tai jopa useiden satojen henkilöiden tilaisuus. Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaan toiveiden mukaiset tarjottavat ja haluttaessa myös hoidamme tilaisuuden tarjoilun. Kotona järjestettäviin juhliin valmistamme ruoat Bistro Gustafissa ja asiakas voi noutaa ne ravintolasta.

Kokoustiloihimme sisäänkäyntiosoite on eri kuin mitä on ravintolaamme. Kokoustilojen osoite on Mannerheiminkatu 9-11 ja kolmas kerros.

 

GUSTAF CONGRÈS

Mannerheiminkatu 9-11 3. krs.
06100 Porvoo
+358 50 408 0406
www.bistogustaf.fi
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Kokouspaketit

 

Koko päivän kokouspaketit, kokoustila käytössä klo 8.00.-16.00.
Aamupala, päivän kokouslounas ja iltapäiväkahvi                 56 € / hlö

Puolen päivän kokouspaketit, kokoustila käytössä max. 5h.
Päivän kokouslounas, aamupala tai iltapäiväkahvi      46 € / hlö

Kokouslounas tarjoillaan Bistro Gustafin kabinetti Elinassa.

Lisää hinnoittelusta: Kokouspaketit

Vintti - tapahtumatila

 

Vintti - tapahtumatilaTapahtumatilamme joka muuntautuu monenlaisiin tarpeisiin. Tässä tilassa on mahdollista järjestää isompiakin kokouksia, asiakastilaisuuksia ja lanseerauksia. Vintti soveltuu myös erinomaisesti erilaisten juhlien ja illanistujaisten järjestämiseen.
40-140 henkilölle

 

Lue lisää: Vintti - tapahtumatila

Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.