Gustaf Congrès

Kabinetit


GUSTAF CONGRÉS

Bistro Gustafin keskeisellä paikalla Porvoon keskustassa vanhan kaupungin kynnyksellä toimivat kokous-, juhla- ja tapahtumatilat. Viisi erikokoista uniikkia, valoisaa tilaamme soveltuvat mainiosti sekä pienempien että isompienkin kohtaamisten paikaksi.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina suunnittelemaan ja toteuttamaan teille sopivan tilaisuuden tarpeidenne mukaan. Olipa kyseessä pieni kokous, henkilökunnan valmennus, asiakastilaisuus tai yrityksen teemajuhlat; vuosijuhla, joulujuhla, kick off tai jokin muu syy juhlistaa arkista puurtamista unohtamatta oman elämäsi juhlia; häät, ristiäiset, valmistujaiset, syntymäpäivät tai muistotilaisuudet ota yhteyttä Gustaf Congres'iin.

 

TILAMME

Elina
Tunnelmallinen bistron yhteydessä oleva kabinetti jossa voi nauttia a la carte illallista tai kokoustaa esim. businesslounaasta nauttien.
10-20 henkilölle.

Wiliam
Persoonallinen, haluttu "kulmahuone" jossa on hyvä pitää pienen tiimin, johtoryhmän tai hallituksen inspiroivia kokouksia.
4-8 henkilölle.

Walter
Valoisa, lämminhenkinen kabinetti jossa on hyvä keskittyä kokouksen/koulutuksen aiheeseen tai vaikkapa viettää rattoisaa iltaa hyvässä seurassa hyvän ruoan ääressä.
9-16 henkilölle.

Ivar
Kabineteistamme isoin, samaan persoonalliseen tyyliin sisustettu tila jossa isommankin porukan on hyvä kokoustaa tai viettää iltaa.
17-40 henkilölle.

Vintti
Tapahtumatilamme joka muuntautuu monenlaisiin tarpeisiin. Tässä tilassa on mahdollista järjestää isompiakin kokouksia, asiakastilaisuuksia ja lanseerauksia. Vintti soveltuu myös erinomaisesti erilaisten juhlien ja illanistujaisten järjestämiseen.
40-140 henkilölle

Kaikkiin kokouspaketteihimme sisältyy:
* ryhmän koon mukainen kokoustila
* perustekniikka: fläppitaulu, langaton näyttö tai datatykki, näytön siirtäjä, sound-bari ja Wi-fi
* kahvia, teetä, kokousvesi ja "snack-vitriini" koko tilaisuuden ajan
* valinnaiset ravintolapalvelut

Gustaf Catering on oivallinen vaihtoehto kun järjestettävänäsi on pienet tai suuret juhlat tai jopa useiden satojen henkilöiden tilaisuus. Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaan toiveiden mukaiset tarjottavat ja haluttaessa myös hoidamme tilaisuuden tarjoilun. Kotona järjestettäviin juhliin valmistamme ruoat Bistro Gustafissa ja asiakas voi noutaa ne ravintolasta.

 

Kokouspaketit

Koko päivän kokouspaketit, kokoustila käytössä klo 8.00.-16.00.             
Aamupala, päivän kokouslounas ja iltapäiväkahvi                 56 € / hlö           

Puolen päivän kokouspaketit, kokoustila käytössä max. 5h.
Päivän kokouslounas, aamupala tai iltapäiväkahvi                 46 € / hlö

Kokouslounas tarjoillaan Bistro Gustafin kabinetti Elinassa.

 

Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.