Menu

A la Carte


MENU RENNES
Hirvirilletteä, pikkelöityjä suppilovahveroita ja karpalohyytelöä
M, G
Famille Bougrier La Martinière St. Nicolas de Bourgueil

Sitruuna-kaprisivoissa paistettua turskanfileetä ja käsinkuorittuja L, G
katkarapuja, belugalinsseja, fenkolia ja jokirapukastiketta

Seguinot-Bordet Petit Chablis

Perinteinen vanilja Crème Brûlée L, G
Rothschild Mouton Sauternes
48 €
27€ / suositusviinit

MENU gustaf
Paistettuja kampasimpukoita, muhennettua purjoa ja granaattiomenaa  L, G
Grand C Riesling Réserve

Perinteinen Pippuripihvi L, G
hiiligrillattu naudan sisäfileepihvi, juusto-perunagratiinia ja konjakkikermakastiketta
Légende Médoc

Tumma suklaakakkua ja lakkamoussea L, G
Pineau de Laborie
55 €
27 € / suositusviinit

MENU BOurgogne

Jääkellarin lohta, tillipikkelöityä porkkanaa ja sinappikastiketta L
Rabl Gelber Muskateller

Ylikypsää naudan poskea Burgundin tapaan ja juuressurvosta L, G
Cascavel Côtes-du-Rhône Villages Plan de Dieu

Mustaherukkajäädykettä, suolakinuskia ja kauralastu L, G
Coteaux du Layon Rochefort

45 €
25 € / suositusviinit

 MENU VERTE
Paahdettua kurpitsakeittoa ja savutomaatticoncassea L, G
Cave du Roi Dagobert Pinot Gris Découverte

Melanzane alla parmigiana;
parmesaanilla ja mozzarellalla gratinoitu munakoiso-tomaattivuoka L, G
Sartori Regolo

Mustaherukkajäädykettä, suolakinuskia ja kauralastu L, G
Coteaux du Layon Rochefort
41 €
23 € / suositusviinit


lés ENTRÉES
ALKURUOKIA
Jääkellarin lohta, tillipikkelöityä porkkanaa ja sinappikastiketta L, G
Gravlax de saumon, pickles de carottes à l’aneth et sauce à la moutarde
13 €
    Paistettuja kampasimpukoita,  L, G
muhennettua purjoa ja granaattiomenaa

Noix de Saint-Jacques poêléesa sur fondue de poireaux à la crème et grenadier
15 €
Sinisimpukoita merimiehen tapaan, rakuunaa ja ranskankermaa L, G
Moules marinières à la crème
13 €
Klassinen tartar-raakalihapihvi ja keltuainen 64 °C M, G
Tartare de boeuf classique et jaune d'oeuf 64°C
13 €
Hirvirilletteä, pikkelöityjä suppilovahveroita ja karpalohyytelöä M, G
Rillettes d'élan, pickles de chanterelles grise et gelée de pures canneberges
14 €
Hunajan kera paahdettu Camembert-juusto ja saksanpähkinöitä L, G
Camembert rôti au miel et noix
13 €
6 kpl valkosipuli-persiljavoilla gratinoituja etanoita L, G
Les 6 escargots de Bourgogne
11 € / 19 € - les 12
Lämmin vuohenjuustosalaatti, omenaa, pikkelöityä luumua, fenkolia,
karamellisoituja saksanpähkinöitä VL, G 
Salade de chèvre chaud automnale
12 € / 17 € 
Paahdettua kurpitsakeittoa ja savutomaatticoncassea L, G
Soupe de potiron rôti et concassé de tomates au fumé
12 € / 18 €
Paahdettua valkosipulileipää L
Pain levain rôti à l’ail
6 €

lés POISSONS & lEGUMES
KALA- JA KASVISRUOKIA

Sitruuna-kaprisivoissa paistettua turskanfileetä ja käsinkuorittuja L,G  
katkarapuja, belugalinsseja, fenkolia ja jokirapukastiketta
Filets de cabillaud et crevettes  au citron et aux câpres, 
lentille beluga aux fenouil et sauce Nantua
28 €

Seesamipaistettua tonnikalaa á la Nicoise ja parmesanmajoneesia  L,G
Sesamstekt tonfisk åa la Nicoise med parmesanmajonnäs

Pavés de thon avec croûte de sésame à la Nicoise et mayonnaise au parmesan
26 €
Sinisimpukoita merimiehen tapaan, parmesanranskalaisia ja aiolia L, G
Moules Marinières, frites au parmesan et aïoli
23 €
Chili-valkosipuliöljyssä paistettuja kuorittuja jättikatkaravunpyrstöjä, L, G 
vihersalaattia ja parmesanranskalaisia
L, G
Crevettes sautées à l'ail et au piment et salad vert et frites au parmesan
27 €
Melanzane alla parmigiana; L, G
Parmesaanilla ja mozzarellalla gratinoitua munakoiso-tomaattivuoka
Melanzane alla parmigiana aubergines au four, tomates, mozzarella et parmesan
22 €

lés VIANDES
LIHARUOKIA
Klassinen tartar-raakalihapihvi, keltuainen 64 °C ja parmesanranskalaisia L, G
Tartare de boeuf classique et jaune d'oeuf 64°C et frites au parmesan
24 €
Perinteinen Pippuripihvi L, G
hiiligrillattu Angus naudan sisäfileepihvi, juusto-perunagratiinia ja konjakkikermakastiketta
Steak au poivre, gratin de pommes de terre au fromage et sauce à la crème et au cognac
33 €
Hiiligrillattu hirven entrecôte, savustettua naurista, L, G
katajanmarjavoissa paistettua
puikulaperuna ja sieni-riistakastiketta
Entrecôte de bœuf grille, frites au parmesan et beurre cafe de Paris
29 €
Ylikypsää naudsan poskea Burgundin tapaan ja juuressurvosta  L, G 
Joue de boeuf braisée à la bourguignonne et purée de racines

25 €
Klassikko hampurilainen & parmesanranskalaisia L
Puuhiilillä grillattu rotukarjan jauhelihapihvi, pekonia, cheddar-juustoa,
vihanneksia ja talon hampurilaiskastiketta

Classic hamburger & frites au parmesan
Steak de boeuf haché grillé, bacon, cheddar, légumes et sauce maison
19 €

lés EXTRAS
LISÄKKEET
Vihersalaattia M, G
Salade verte
5 €
Parmesanranskalaisia ja majoneesia L, G
Frites au parmesan et mayonnaise
5 €
Paahdettua valkosipulileipää L
Pain levain rôti à l’ail
6 €

 lés FROMAGES
JUUSTOT 

Saint Agur sinihomejuustoa ja piparkakkua & Ferreira L.B.V. Port 6 cl  L 
Saint Agur Fromage avec bleu biscuits aux épices & Ferreira L.B.V. Port 6 cl  
12 €

lés DESSETS
JÄLKIRUOAT
Perinteinen vanilja Crème Brûlée L, G
Crème brûlée à la vanille
10 €
Mustaherukkajäädykettä, suolakinuskia ja kauralastu L, G
Parfait glacé au cassis, crème caramel au beurre salé et tuiles aux flocons d’avoine
10 €

Tumma suklaakakkua ja lakkamoussea L, G
Gâteau au chocolat et mousse aux plaquebière
10 €
Ruusujäätelöä L, G
Glace à la rose
10 €
Mustaherukkasorbettia ja samppanjaa M, G
Sorbet au cassis et Champagne
10 €
Café Gourmand; kahvia ja pientä makea
Café Gourmand
10 €
Lasi samppanjaa ja kaksi käsin tehtyä konvehtia
Coupe de champagne et deux pralinés
17 €

HYVÄ ASIAKAS
Ruoat saattavat sisältää allergeenejä, lisätietoja saat henkilökunnalta.

G = Gluteeniton, L = Laktoositon, VL = Vähälaktoosinen, M = Maidoton

Lihan alkuperämaa
Nauta  - Hirvi / Suomi

A la Carte ma-pe 14.30 -
 Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin

 

Joululounaat

Joululounasbuffet 15.12-18.12. klo 11.30-15.00 ❤️

Ranskalaista silliä
Mustaherukkasilliä
Sinappisilliä
Inkivääri-limesilakkaa 
Tervasilakkaa
Tomaatti-tillisilakkaa
Savustettuja muikkuja
Graavattua lohta ja hovimestarin kastiketta
Savustettua merilohta ja tartarkastiketta
Äyriäisterriiniä & sitruuna-creme fraichea
Kokonaisia katkarapuja ja aiolia
Mätiä, sipulia ja smetanaa

Perinteistä joulukinkkua & talon sinappia
Savustettua kalkkunanrintaa & cumberlandin kastiketta
Yrttimarinoitua paahtopaistia & piparjuurikermaa
Poron lämminsavupaistia
Maalaispateeta & pihlajanmarjahyytelöä
Hirvi-savuporoterrineä
Maalaishyytelöä

Rosollia ja punajuurikermaa
Sienisalaattia
Italiansalaattia
Waldorfinsalaattia
Marinoitua punakaalia, sinihomejuustoa ja pähkinää
Pikkelöityjäkasviksia
Suolakurkkuja, hunajaa & smetanaa

Joululeipää, ruisleipää, levain-leipää ja kirnuvoita
Keitettyjä perunoita

***
Yrttipaahdettua turskanseläkettä, hernepyreetä & rapeaa pekonia
Joulumakkaroita
Porkkanalaatikkoa
Lanttulaatikkoa
Imellettyä perunalaatikkoa
Luumuja
Herneitä
***
Valikoima ranskalaisia juustoja & pähkinöitä
***
Buch de nöel suklaa-kirsikkajouluhalko
Valkosuklaa-glögipannacottaa
Punaviinimarinoituja talvihedelmiä
Taatelikakkua
Suklaakonvehteja, Marmeladeja
Piparkakkuja, Kaneliässiä
Kahvia/teetä
46 € / henkilö

Bistro Gustafin perinteinen runsas joulupöytä katetaan jälleen 15.-18.12. Vintin väljissä tiloissa. Joulupöytä on katettuna arkisin klo 11.30 -15.00.
Olemme porrastaneet kattausaikojamme välttääksemme jonottamista.
Yläkerran kolme uniikkia kabinettiamme ovat myös varattavissa mikäli haluat nauttia joulupöydästä oman ryhmäsi kesken.
William n. 4 henkilölle, Walter n. 12 henkilölle, Ivar n. 30 henkilölle.
Varaathan pöytäsi joululounaalle ennakkoon
p. 050 408 0406 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Bistro Gustaf´in lahjakortti on oiva tapa muistaa henkilökuntaasi, asiakkaistasi ja yhteistyökumppaneitasi.
11.12. mennessä ostetuilla lahjakorteilla joululounaspöytä 40 €.
(Lahjakortit voimassa myös Bistro Gustafissa vuoden ostopäivästä).
 
 

Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.