A La Carte | Restaurang Borgå | Franska köket

Sparrisveckor 25.4.-25.5.

menu asparges blanches
Sparrissoppa med sparrissufflé
Sipp Mack Pinot Blanc
***
Halstrad lax med vit sparris och murkelstuvning
Dans l'air du temps Chardonnay 2015      
***
Citronposset med ingefärsmarinerad mango och kokossorbet
Porto Krohn Lagrima
41 €
24 € /vinrekommendationer

menu asparges vertes
Grillad grön sparris med stekta kammusslor med och blomkålspuré
Guillaume Vrignaud Petit Chablis 2015
***
Kalvschnitzel Oscar serveras med vit sparris, hummer och choronsås
Jeff Carrel Pinot Noir
***
Rabarberpaj med inlagda jordgubbar och yoghurtglass
Banfi Rosa Regale Brachetto d'Acqui
50 €
28 € / vinrekommendationer

förrätter
Vit sparris med hollandaisesås L, G
12 €
Vit sparris Polonaise L
13 €

Grillad grön sparris med romescosås och olivcrumble L, G
13
Vit sparris med lättrökt havslax och buillabaissemajonnäs L, G
14  €

Grillad grön sparris med stekta kammusslor med och blomkålspuré L, G
15 €

Vit sparris med parmaskinka och parmesanpesto L, G
14 €

Sparris- och skaldjursallad med sesam-sojavinägrett  L, G
14 €
Sparrissoppa med sparrissufflé L, G
11 €

huvudrätter
Vit sparris med hollandaisesås L, G
18 €
Sparrisrisotto och tomatconfit L, G
19 €

Halstrad lax med vit sparris och murkelstuvning L, G
22 €
Grillad grön sparris med stekta kammusslor med och blomkålspuré L, G
28 €

Oscarschnitzel av kalv serveras med vit sparris, hummer och choronsås L
26 €
Kålgrillad nöt innerfilé med grillad grön sparris och chimichurri smör L, G
32 €
efterrätter
Citronposset med ingefärsmarinerad mango och kokossorbet L, G
10 €

Rabarberpaj med saftade jordgubbar och yoghurtglass L
11 €

Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.