A la Carte
MENU SAVOY
Tartiflette Reblochon-juustolla gratinoitu peruna-pekonivuoka L, G
Tartiflette; fransk potatisgratäng med Reblochon-ost
Tartiflette;French Reblochon-cheese potato bacon gratin
Mouton Cadet Cuvée Héritage 11 €
***
Paistettua kuhaa à la Grenobloise, L, G
paahdettua punajuurta ja piparjuuri-ranskankermaa
Gösfile á la Grenobloise med rostade rödbetor och
crème fraichesås med pepparrot
Pikeperch à la grenobloise with roast beetroot and horseradish creme fraiche
Seguinot-Bordet Petit Chablis 11 €
***
Limoncellolla maustettu tuorejuusto-mustikkakakkua L
Färskost‑ och blåbärskaka smaksatt med limoncello
Cream cheese and blueberry cake flavoured with limoncello
Mouton Cadet Sauternes 8 €
49 €
29 € / suositusviinit * vinrekommendationer
MENU GUSTAF
Skagen briossi; Käsin kuorittuja katkarapuja ja
muikunmätiä paahdetun briossin sisällä
Brioche Skagen; handskalade räkor, löjrom i stekt briochebröd
Shrimp Skagen brioche;hand peeled shrimps and vendace roe in brioche bun
Lena Filliatreau Saumur Blanc 13 €
***
Perinteinen pippuripihvi grillatusta naudan sisäfileestä, L, G
juusto-perunagratiinia ja konjakkikermakastiketta
Klassisk Pepparbiff av nötinnerfilé, potatis och ostgratäng samt konjakssås
Beef tenderloin pepper steak with cheesy potato gratin and cognac cream sauce
Domaine Saint-Paul Grenache Syrah 10 €
***
Perinteinen vanilja Crème Brûlée L, G
Klassisk vanilj Crème Brûlé
Classic vanilla crème brûlée
Mouton Cadet Sauternes 8 €
59 €
28 € / suositusviinit * vinrekommendationer
MENU VERTE
Tomaatteja Provencentapaan ja vuohenjuustomoussea G
Tomat à la provençale med getostmousse
Provençal-style tomato with goat cheese mousse
Domaine De La Baume Elisabeth Viognier 12 €
***
Salviavoissa paistettuja kurpitsagnoccheja, pinaattia, VL
ricottaa ja tryffelipaahdettuja hasselpähkinöitä
Pumpagnocchi stekta i salviasmör, spenat, ricotta och
tryffelrostade hasselnötter
Pumpkin gnocchi pan‑fried in sage butter, spinach, ricotta and
truffle‑roasted hazelnuts
Domaine le Cengle Organic Méditerranée Rosé 9 €
***
Päärynä-inkiväärifrangipane ja hasselpähkinä-suklaamousa VL, G
Päron-ingefärsfrangipane och hasselnöts-chokladmousse
Pear and ginger frangipane with hazelnut chocolate mouse
Ferreira Late Bottled Vintage Port 8 €
48 €
24 € / suositusviinit * vinrekommendationer
ALKURUOKIA * FÖRRÄTTER * STARTERS
Skagen briossi; Käsin kuorittuja katkarapuja ja L
muikunmätiä paahdetun briossin sisällä
Brioche Skagen; handskalade räkor, löjrom i stekt briochebröd
Shrimp Skagen brioche; hand peeled shrimps and vendace roe in brioche bun
Brioche au Skagen de crevettes
16 €
Tomaatteja Provencentapaan ja vuohenjuustomoussea G
Tomat à la provençale med getostmousse
Provençal-style tomato with goat cheese mousse
Tomate a la provencale et mousse de chevre
12 €
Steak tartare á la Parisienne L, G
perinteinen tartar-raakalihapihvi, keltuainen ja allumettes perunaa
Klassisk råbiff med äggula och allumettes potatis
Raw beef steak tartare with egg yolk and allumettes potatoes
Tartare de boeuf classique avec jaune d'oeuf et pommes de terre allumettes
16 €
Bouillabaissea a la Bistro Gustaf ja ruillea L, G
Bouillabaisse a la Bistro Gustaf och ruille
Bouillabaisse a la Bistro Gustaf with ruille
Bouillabaisse a la Bistro Gustaf et ruille
18 €
Tartiflette Reblochon-juustolla gratinoitu peruna-pekonivuokaL, G
Tartiflette; fransk potatisgratäng med Reblochon-ost
Tartiflette;French Reblochon-cheese potato bacon gratin
Tartiflette
11 €
Vaahterasiirapi kera paahdettu pieni Camembert-juusto, L, G
pekaanipähkinöitä ja mustikoita
Rostad camembert med tryffelhonung, vindruvor och valnötter
Baked camembert with truffle honey, grapes and walnut
Camembert rôti au miel à la truffe, raisin et noix
13 €
Valkosipuli-persiljavoilla gratinoituja etanoita L, G
Sniglar gratinerade med vitlök-persiljesmör
Snails gratinated with garlic and parsley butter
Escargots de Bourgogne
6 kpl - 14 € / 12 kpl - 22 €
Paahdettua valkosipulileipää L
Rostad vitlöksbröd
Roasted garlic bread
Pain levain rôti à l’ail
6 €
Lämmin vuohenjuustosalaatti L, G
karamellisoitua päärynää, paahdettua kurpitsaa ja
ruusukaalia sekä pecan-pähkinää
Varm getostsallad
karamellisoitua päärynää,
paahdettua kurpitsaa ja ruusukaalia sekä pecan-pähkinää
Warm goat cheese salad
caramelized pears, roasted pumpkin and
Brussels sprouts with pecan nuts
Salade tiède de chèvre chaud poires caramélisées, potiron rôti, haricots verts et noix de pécan
15€ / 23 €
POISSONS & LÉGUMES
KALA& KASVIS * FISK&VEGETARISKA * FISH & VEGETABLES
Paistettua kuhaa à la Grenobloise, L, G
paahdettua punajuurta ja piparjuuri-ranskankermaa
Gösfile á la Grenobloise med rostade rödbetor och
crème fraichesås med pepparrot
Pikeperch à la grenobloise with roast beetroot and horseradish creme fraiche
Sandre à la grenobloise, betteraves rôties et crème fraîche au raifort
29 €
Sinisimpukoita merimiehen tapaan, L, G
parmesanranskalaisia ja aiolia
Sjömans blåmusslor, parmesanfrites och aioli
Moules Mariniere served with parmesan french fries and aioli
Moules Marinières, frites au parmesan et aïoli
27 €
Sinisimpukoita kermaisessa yrtti-valkoviiniliemessä, L, G
parmesanranskalaisia ja aiolia
Blåmusslor i krämig ört‑ och vitvinsbuljong med
parmesanpommes frites och citronmajonnäs
Blue mussels in a creamy herb and white wine broth with
parmesan fries and lemon mayonnaise
Moules marinières à la crème avec frites au parmesan et mayonnaise au citron
29 €
Chili-valkosipuliöljyssä paistettuja kuorittuja L, G
vihersalaattia ja parmesanranskalaisia
Skalade jätteräkstjärtar stekta i chili och vitlöksolja med
grönsallad, parmesanfrites
Garlic and chilli prawns served with green salad and parmesan french fries
Crevettes sautées à l'ail et au piment et salad vert et frites au parmesan
33 €
Paistettuja kampasimpukoita, sahramirisottoa ja L, G
granaattiomenaa
Stekta kammusslor med safransrisotto och granatäpple
Pan fried scallops with with saffron risotto and pomegranate
Noix de Saint‑Jacques poêlées, risotto au safran et grenade
31 €
Gratinoitu hummeri thermidor, L, G
vihersalaattia ja parmesanranskalaisia
Gratinerad hummer thermidor med grönsallad och parmesanfrites
Gratinated lobster thermidor with green salad and parmesan fries
Homard Thermidor gratiné, salade verte et frites au parmesan
65 €
Salviavoissa paistettuja kurpitsagnoccheja, L, G
pinaattia, ricottaa ja tryffelipaahdettuja hasselpähkinöitä
Pumpagnocchi stekta i salviasmör, spenat, ricotta och
tryffelrostade hasselnötter
Pumpkin gnocchi pan‑fried in sage butter, spinach, ricotta and
truffle‑roasted hazelnuts
Gnocchis de potiron poêlés au beurre de sauge, épinards, ricotta et
noisettes rôties à la truffe
26 €
VIANDES
LIHARUOKIA * KÖTTRÄTTER* MEAT COURSES
Steak tartare á la Parisienne & parmesaaniranskalaisia L, G
perinteinen tartar-raakalihapihvi, keltuainen ja allumettes perunaa
Steak tartare á la Parisienne & parmesanfrites
klassisk råbiff med äggula och allumettes potatis
Steak tartare á la Parisienne & parmesan french fries
raw beef steak tartare with egg yolk and allumettes potatoes
Steak tartare á la Parisienne & frites au parmesan
tartare de boeuf classique avec jaune d'oeuf et pommes de terre allumettes
29 €
Grillattu naudan Angus-sisäfileepihvi, L, G
parmesaaniranskalaisia ja bearnaicekastiketta
Grillad biff av nöt innerfilé med parmesanfrites och bearnaisesås
Grilled beef tenderloin steak with parmesan french fries and bearnaise sauce
Steak de filet de bœuf grillé avec frites au parmesan et sauce béarnaise
39 €
Perinteinen Pippuripihvi 180 G L, G
grillattu naudan sisäfileepihvi, juusto-perunagratiinia ja konjakkikermakastiketta
Klassisk Pepparbiff
grillad biff av nöt innerfilé, potatis och ostgratäng samt konjakssås
Beef tenderloin pepper steak with cheesy potato gratin and cognac cream sauce
Steak au poivre, gratin de pommes de terre au fromage et
sauce à la crème et au cognac
41 €
Ylikypsää sorsaa, linnaperunaa, pikkelöityä luumua ja L, G karhunvadelmakastiketta
Långkokt vildand med slottspotatis, picklad plommon och björnbärssås
Slow cooked duck with château potatoes, pickled plum, and blackberry sauce
Canard sauvage mijoté, pommes château, prune marinée et sauce aux mûres
37 €
Surf & Turf L
grillattu naudan sisäfileepihvi ja valkosipuli-persiljavoissa paistettu
½ hummerin pyrstö, perunavohveli ja bearnaise-kastiketta
Grillad nöt innerfile biff och en halv hummerstjärt stekt i vitlök‑ och persiljesmör, potatisvåffla och bearnaisesås
Grilled beef tenderloin steak and half a lobster tail sautéed in garlic and parsley butter, potato waffle, and Béarnaise sauce
Filet de bœuf grillé et demi-queue de homard sautée au beurre à l’ail et au persil, gaufre de pomme de terre et sauce béarnaise
52 €
Hampurilainen & parmesanranskalaisia L
Grillattu rotukarjan jauhelihapihvi, pekonia, cheddar-juustoa,
sydänsalaattia, tomaattia ja hampurilaiskastiketta
Hamburgare & parmesanfrites
Grillad nötfärsburgare, bacon, cheddarost,
sallad, tomat, inlagd gurka och hamburgersås
Hamburger & parmesan french fries
Grilled ground beef steak, bacon, cheddar cheese,
lettuce, tomato and hamburger sauce
Burger & frites au parmesan
Steak de boeuf haché grillé, bacon, cheddar,
salade, tomate et sauce burge
25 €
EXTRAS
Vihersalaattia M, G
Grön sallad
Green Salad
7 €
Tzatziki kurkku-jogurttidippiä L, G
Tzatziki gurka‑yoghurtdipp
Tzatziki cucumber‑yoghurt dip
6 €
Paahdettua munakoiso-jogurttitahnaa L, G
Rostad aubergine‑ och yoghurtkräm
Roasted eggplant and yoghurt dip
6 €
Parmesanranskalaisia ja tryffelimajoneesia L, G
Frites med parmesan och tryffelmajonnäs
Parmesan french fries with truffle mayonnaise
Frites au parmesan et mayonnaise à la truffe
6 €
Paahdettua valkosipulileipää L
Rostad vitlöksbröd
Roasted garlic bread
Pain levain rôti à l’ail
6 €
Tryffelimajoneesia M, G
Tryffelmajonnäs
Truffle mayonnaise
3 €
Tahini‑seesamidippiä M, G
Tahini‑sesamdipp
Tahini‑sesame dip
Aioli M, G
2 €
DESSERTS
JÄLKIRUOKIA * EFTERRÄTTER*DESSERTS
Perinteinen vanilja Crème Brûlée L, G
Klassisk vanilj Crème Brûlé
Classic vanilla crème brûlée
Crème brûlée à la vanille
10 €
Suklaa pot de crème ja lakkaa L, (G )
Choklad pot de crème med hjortron
Chocolate pot de crème with cloudberries
Pot de crème au chocolat avec des mûres arctiques
11 €
Päärynä-inkiväärifrangipane ja hasselpähkinä-suklaamoussea L, G
Päron-ingefärsfrangipane och hasselnöts-chokladmousse
Pear and ginger frangipane with hazelnut chocolate mousse
Frangipane à la poire et au gingembre, mousse au chocolat et aux noisettes
10 €
Limoncellolla maustettu tuorejuusto-mustikkakakku L, G
Färskost‑ och blåbärskaka smaksatt med limoncello
Cream cheese and blueberry cake flavoured with limoncello
Gâteau au fromage frais et aux myrtilles parfumé au limoncello
12 €
Mustaherukkasorbettia ja samppanjaa M, G
Svartvinbärssorbet toppad med champagne
Blackcurrant sorbet with champagne
Sorbet au cassis avec champagne
10 €
Café gourmand; kahvia ja pientä makeaa
Café Gourmand; kaffe med litet sött
Café gourmand; coffee with treats
Café ou thé gourmand
10 €
Bistro Gustafin itsetehtyä jäätelöä ja sorbettia
Vanilja, mansikka, suklaa, pistaasi
Bistro Gustaf´s hemlagad glass och sorbet
Vanilj, jordgubb, choklad, pistasch
Bistro Gustaf´s homemade ice cream and sorbets
Vanilla, strawberry, chocolate, pistachio
Glaces et sorbets maison
1 pll - 5 € / 2 pll - 9 €
Hyvä asiakas * Bästa kund * Dear customer
Ruoat saattavat sisältää allergeenejä, lisätietoja saat henkilökunnalta.
Om du har allergier beträffande maten, hör efter med
personalen så undviker vi dem.
Our foods may contain allergens, please ask the waiters for more information.
G = Gluteeniton, L = Laktoositon, VL = Vähälaktoosinen, M = Maidoton
Glutenfri Laktosfri Laktosfattig Mjölkfri
Gluten Free Lactose free Low Lactose Milk Free
Lihan alkuperämaa
Köttets ursprungsland Country of origin meat
Nauta - Nöt - Beef * Suomi - Finland - Finland
Kananpoika - Kyckling - Chicken * Suomi - Finland - Finland
Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä.
Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.
Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.
The Finnish food authority revommends serving alla minced meat
According to the Finnish Food Authority’s recommendation, minced meat patties should always be eaten fully cooked. Even high-quality medium-cooked minced meat may contain EHEC bacteria, which may cause a severe food poisoning, especially in children and older people.